Verf-, behang- en decoratiewinkel

Werk met de juiste verf, het passende behangpapier en de nodige decoratie en materialen. In onze winkel geeft Stefanie advies voor jouw schilderwerken, behangwerken en decoratiewerken. Alles voor een goed en mooi resultaat. Van borstels, rollen, afplakband,… tot het meest gespecialiseerd en professionele toebehoren. Het juiste materiaal is van cruciaal belang.

Verfwinkel

DECOR VANHOUTTE werkt al jaren met de verf van Boss Paints. Zoals Boss Paints zelf zegt “We color your dream”

In onze verfwinkel in Sint-Denijs-Zwevegem kunnen wij u helpen om uw droom te kleuren en uw woning om te toveren tot een warme en een gezellige thuis.

Door een ruimte een andere kleur te geven verandert de ruimte helemaal van aanvoelen en beleving.

In de winkel beschikken we over een kleuren mengmachine, we maken de kleuren van uw keuze terwijl u wacht of u kan ze bestellen en ze later komen afhalen.

Voor elke specifieke toepassing bestaat er een gepaste verf: dat is de sleutel tot succes. We geven je graag uitleg over hoe je de werken het beste aanpakt. Kleine details kunnen het werk makkelijker maken.

Behangwinkel

De opmars van de wandbekleding is een opmerkelijke trend binnen de decoratie wereld. Een mooi behangen wand ziet er verzorgd uit.

De trend is nu een opvallende tekening in combinatie met een geschilderde muur of effen behang.

In de winkel hebben we een uitgebreid assortiment aan boeken die je rustig kan bekijken en met hulp van Stefanie kom je tot de goede keuze. Wij hebben het behang van Arte en Hookedonwalls.

Het meeste behang heeft nu een vliezen rug die het voordeel heeft dat het heel eenvoudig kan worden aangebracht. De muur in lijmen en het behang tegen de muur aanbrengen. Werk je liever op de oude manier kan je nog altijd het behang zelf in lijmen en dan aan de muur brengen.

Patent is een vliesbehang van Arte die te schilderen is. Je hebt een motief op de muur die je schildert in de gewenste kleur. Je kan het vergelijken met tasso maar is gemakkelijker te verwerken en te verwijderen als je later iets anders wenst.

De juiste lijm gebruiken voor het behang die je wil plaatsen is van belang, laat je informeren. Werken met het juiste materiaal en een goede raad heeft een beter resultaat.

Vind de juiste raamdecoratie in onze winkel

Gordijnen-overgordijnen-optrekstores-lamellen-rolgordijnen en zoveel meer…

Puylaert – libeco – flamant – arte – hookedonwalls – inside – bodecor

Raamdecoratie is een algemeen begrip voor het aankleden van de ramen. Daaronder vind men overgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën, plissé, optrekgordijnen…

Raamdecoratie heeft vele voordelen, het zorgt voor een betere akoestiek, het maakt de ruimte aangenaam van aanvoelen (warm aanvoelen), het heeft u privecy. De ruimte is meer afgewerkt als je bijpassende gordijnen plaatst.

U bepaald de sfeer

Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis.

Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe energie, inspiratie…

Behoefte aan privacy of juist een blik op de buitenwereld, behoefte aan zonlicht of juist de koelte van de schaduw… de keuze is aan u.

Als je opzoek bent om uw ramen te decoreren dan moet u eerst bedenken of informeren wat zie ik graag en welke zaken zijn mogelijk. Soms is de hoogte beperkt en als de ramen open kunnen is dat een extra aandachtspunt om te beslissen wat er mogelijk is.

Kom eens langs in de winkel voor het bekijken van de mogelijkheden en meer uitleg wat je kan doen.

Wij hebben oplossingen voor grote glaspartijen maar ook voor erker ramen.

We hebben ook een kindercollectie van Studio 100. De figuren Bumba, Plop, Maya, Wicky en K3 zijn verkrijgbaar.

Vloerbekleding kiezen in onze decoratiewinkel

Novilon bestaat in vele variaties, weinig ingrijpend en niet duur. Dit kan boven een bestaande vloer geplaatst worden.

Met een tapijt breng je de warmte in de ruimte. Zacht om op te lopen en geluidsloos. De tapijten van nu zijn goed reinigbaar. Let wel op er zijn tapijten uit wol deze zijn moeilijker te reinigen.

Verder in ons assortiment kunnen we u ook laminaat en half massief parket aanbieden. Daar is er ook een grote keuze aan kleur en hout soort.

Voor meer info kom eens langs in de winkel en we geven u meer uitleg.

Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel
Verf-, behang- en decoratiewinkel